Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


  

    Ο θεσμός του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" αποτελεί την αναβάθμιση των παροχών σε τρόφιμα, που παρείχε ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε Απόρους, και γενικότερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης., κατά τις περιόδους των Εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα.  
  Το Δημοτικό Παντοπωλείο, θα παρέχει δωρεάν είδη παντοπωλείου, καθαριστικά – απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
     Τα προϊόντα που διατίθενται στους δικαιούχους, προέρχονται από ίδιες προμήθειες του Δήμου μας, αλλά και από προσφορές Συλλόγων και Ιδιωτών. Για όλα τα  προϊόντα, τηρούνται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
   Οι οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο επιλέγονται από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης  Κοινωνικής  Πολιτικής  του  Δήμου Νέας Ιωνίας , βάσει συγκεκριμένων Κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων και την επίδειξη συγκεκριμένων Δικαιολογητικών και προμηθεύονται τα προϊόντα που δικαιούνται,  με την επίδειξη Διατακτικών ή Βεβαιώσεων, η οποίες χορηγούνται από το συγκεκριμένο  Τμήμα.
   Σκοπός του προγράμματος είναι η κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης των απόρων οικογενειών και με την παράλληλη ποικιλόμορφη στήριξη και συμβουλευτική που παρέχει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, , να είναι σε θέση σύντομα, οι οικογένειες αυτές, να στηρίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις.



         ΝΕΑ Διεύθυνση Κοινωνικού Παντοπωλείου: 
           Καρολίδου 4   (όπισθεν Α.Τ.  Νέας Ιωνίας) 


Το ωράριο λειτουργίας του παντοπωλείου  είναι .
Καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Για κάθε πληροφορία  , τόσο για την ένταξη στο πρόγραμμα δικαιούχων , όσο και για την δωρεάν  προσφορά ειδών προς το παντοπωλείο , μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.
2102793916 – 2102777198 – 15909.

     Τηλέφωνα παντοπωλείου: 2102793916 – 2102777198                      



    Τον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα τον βρείτε ΕΔΩ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου